Konsult
robert.soderbjorn [at] mejsla.se
070 – 255 60 54

Robert är en mångsidig och initiativrik utvecklare som jobbat på heltid med programmering sedan början av 2000-talet. Hans intresse för datorer och programmering väcktes med hemdator-revolutionen under barn- och ungdomsåren.

Han har jobbat med många olika plattformar och programmeringsspråk. De senaste nio åren har han mest arbetat med olika typer av Java-lösningar, men tidigare ägnade han sig framförallt åt C/C++ och C# / .NET.

Flertalet yrkesverksamma år har ägnats åt kommunikationsintensiva lösningar — vissa med höga prestandakrav. Robert har betydande erfarenhet av tjocka klienter och är allmänbildad inom webbteknik. Han har ett stort och växande intresse för mobilapplikationer och smarta, bärbara enheter.

Under sitt arbete har Robert jobbat i tätt samarbete med både europeiska och nordamerikanska kunder, bl a inom flygbranschen. Han är strukturerad och noggrann med sinne för detaljer. Han är intresserad av hela utvecklingskedjan, från planering till implementation och testning. Han är också språkintresserad med lång erfarenhet av att skriva specifikationer, manualer och presentationer på såväl svenska som engelska.