Tidszoner samt .Net Core:
Inbjudan till vässardag 2019-09-25

Vi på Mejsla träffas på vässardagar var tredje vecka. Det är en del av vårt kompetensutvecklingsprogram, och ofta bjuder vi även in externa.

Agenda

Tid – Vad är det, och varför behöver jag oroa mig?

Tidsformat
Gustaf Cele

Tiden är kommen att lära sig mer om den fjärde dimensionen! Att hantera tid är komplicerat för utvecklare, i synnerhet när vi behöver beakta hur vi människor tänker på tid. Vi kommer snabbt att diskutera vad tid egentligen är, fördjupa oss i hur det här med tidszoner funkar, och titta lite på standarden ISO 8601 för att kunna hantera tid bättre i framtiden.

Mejslas Gustaf Cele lotsar oss genom tiden.

.NET Core – Öppet och flyttbart

.NET Core
Mikael Björkman

Vad är .NET Core? Vad skiljer från tidigare .NET? För att svara på det kommer vi att översiktligt gå igenom språk, utvecklingsmiljöer, produktionsmiljöer, designfilosofi och visa på skillnaderna mellan de två plattformarna. Vi kommer också att produktionssätta ett testprojekt i en linuxbaserad kubernetes-miljö.

Mejslas Mikael Björkman guidar oss in i Microsofts nya öppna värld.

Målgrupp

Båda presentationerna har utvecklare som målgrupp. För övrigt behövs inga speciella förkunskaper eller förberedelser för denna vässardag.

Tider

Onsdagen 2019-09-25

Frukost serveras kl. 8.00-8.45
Vässardag kl. 9.00-12.00
Lunch kl. 12

Frukost och lunch tackar man ja eller nej till i samband med anmälan.

Plats

Vi håller till på Mejslas kontor på Sveavägen 76 nära T-bana Rådmansgatan i Stockholm.

Pris: Gratis

Det kostar ingenting att komma på vår vässardag. Mejsla bjuder på både presentationer och mat.

Anmälan

Anmäl dig till kompetens@mejsla.se och ange namn, mobilnummer och gärna också vilket företag du jobbar på. Låt oss även veta huruvida du vill ha frukost och/eller lunch och om du i så fall har några speciella önskemål om kost.

Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. Vi behöver ha er anmälan senast måndagen 2019-09-23.

Kontaktperson: Karl Dickson


Känner du någon mer som skulle vara intresserad av kompetensutveckling tillsammans med oss på Mejsla? Tipsa då om vår kompetenssida.