Mejslas logga

Inbjudan till Unconference 15 mars 2012

OBS: Passerat datum

Välkomna till en heldag med unconference torsdagen den 15 mars 2012.

Vi kommer att hålla till på Mejslas kontor på Tegnérgatan 37. Det är gratis att deltaga, och vi bjuder på lunch.

På en unconference får deltagarna själva välja vad de vill att dagen ska handla om – ramverk, språk eller tekniker.

Vi skriver upp alla förslag på en tavla, och i början av varje pass så själv­organiserar vi tillsammans i grupper runt de ämnen som vi tycker är intressanta och bestämmer hur vi vill utforska ämnena och vad målen för varje pass är. I slutet av varje pass berättar varje grupp i korthet för alla vad de har kommit fram till. Därefter kan man skriva upp idéer till nya ämnen, och forma nya grupper med nya ämnen inför nästa pass.

Skicka in din anmälan till kompetens@mejsla.se. Det finns 20 platser och “först till kvarn” gäller. Anmäl dig i god tid eftersom det underlättar planering och samordning.

Skriv även om du har några önskemål på maten och en eller två meningar om 3-5 ämnen som du tycker vore intressanta att utforska. Observera att du inte behöver förbereda någon form av presentation av ämnet i fråga. Idén med en unconference är att man lär sig tillsammans under dagen. Det är också helt OK och till och med uppmuntrat att man ändrar sig om vilka ämnen man vill ägna dagen åt allt eftersom dagen fortlöper.

Ta gärna med en laptop (elurtag och wlan finns), och installera gärna eventuella ramverk och utvecklings­miljöer i förväg för att spara tid.

Exempel på en anmälan.

Namn: Lars Westergren

Förslag på ämnen:

Mat: Gärna vegetarisk, men inget krav.

Kontakt­uppgifter:

Välkomna!

Lars Westergren och Johan Andrén
Mejsla