Mejslas logga

Välkommen på frukost­seminarium – Decision Intelligence

Fullsatt

Mejsla bjuder tillsammans med Informed Decisions in till ett frukost­seminarium kring Decision Intelligence — en metod för att fatta bättre beslut.

Frukostmackor

Agenda

Decision Intelligence är ett arbetssätt för att förtydliga vad som egentligen påverkar besluten och dess effekter. Vår förmåga att fatta bra beslut utvärderas utifrån utfallet av besluts­processen. Vad har då den senaste forskningen visat? Jo, att den mänskliga hjärnan är dåligt utrustad för att hantera uppgifter i text och siffror och att den har svårt att hantera mer än 5-7 faktorer

Vår hjärna är bra på att hitta mönster som egentligen inte finns eftersom vi är dåliga på att hantera komplexitet. Det finns många exempel på detta. För närvarande ser vi att ”Big Data” ger oss tillgång till en hel del uppgifter som vi kan lära oss något av, men de representerar det förflutna och beslut är per definition är framåt­blickande.

Lär dig att använda mer av hjärnan, att kapsla in kunskap, förädla den och förstå hur resultaten kan uppnås. Decision Intelligence handlar om att fatta väl underbyggda beslut med en förmåga att inse möjligheter framåt. Välgrundade beslut handlar om att fatta bättre beslut för att snabbare nå effekt.

Gäst­föreläsare från Informed Decisions är Jonas Augustsson, Göran Källmark och Håkan Edvinsson

När & var

Den 29 april 2014 hos Mejsla på Sveavägen 76

Seminariet hålls mellan 8.30 och 9.15.

Vi bjuder på frukost mellan 8.00 och 8.30

Om Informed Decisions

The vision of Informed Decisions is through the constant refinement, transfer and application of knowledge contribute to a sustainable civilization. Informed Decisions is a knowledge company with the core capabilities to refine, transfer and apply knowledge. This is represented in a number of offerings which is represented by four business areas — Research, Knowledge transfer, Consulting services & Software.

Logga för Informed Decisions