Vårt erbjudande

Vi på Mejsla har sedan starten arbetat nära både kunder och partner. Med bred kompetens hos våra egna konsulter och tack vare nära samarbete med olika partners – underkonsulter och andra konsultbolag – kan vi erbjuda våra kunder ett mycket brett tjänsteutbud.

java

Java

Java är en gemensam nämnare för oss på Mejsla. Alla våra konsulter är erfarna javautvecklare och vi använder javaplattformen i merparten av våra uppdrag.

Är du intresserad av våra Java-konsulter?

Ruby_on_Rails-logo

Ruby on Rails

Ruby on Rails används i allt större utsträckning, och det utvecklas ständigt för att möta ny krav och önskemål från den mycket aktiva community som idag finns runt Ruby.

Användningsområdet är brett och vi ser idag Ruby on Rails i både små och stora tillämpningar. Vi hjälper våra kunder med Ruby on Rails i både utveckling och test.

Är ni intresserade av våra Ruby-konsulter?

scala-226059

Scala

Java-plattformen är Mejslas röda tråd och i vår strategi ligger att vara med i framkanten av den utveckling som sker på och kring den plattformen.  Ett exempel är att vi satsar på programmeringsspråket Scala i både kundprojekt och i vårt kompetensutvecklingsarbete.

Vill ni komma igång med Scala eller ha stöd i er pågående Scala-utveckling?

Utbildningar

Vid sidan om våra vanliga konsulttjänster kan vi också erbjuda ett brett utbud av utbildning. Förutom att vi regelbundet bjuder in till gratis utbildning i vårt kompetensutvecklingsprogram så kan vi också erbjuda alltifrån regelrätta kurser till mentorskap.

Vill ni ha en skräddarsydd utbildning eller kanske hjälp med att facilitera en code retreat?