Mejslas logga

Inbjudan till Step Up 2016‑06‑09

Konceptet Step Up

I Mejslas kompetens­utvecklings­program ingår konceptet Step Up. Det handlar om att vi var tredje torsdag lägger en förmiddag på att sprida kompetens. Vill du vara med och lyssna och diskutera? Här har du chansen att anmäla dig!

Krav och utveckling i effektiv samverkan

Om man ska vara expert på något behöver man också ha en god förståelse för kringliggande områden. En verklig expert på system­utveckling bör alltså ha god förståelse även för kravhantering.

Vi har bjudit in Kerstin Blom från KravXperts för att tillsammans med henne diskutera hur krav och utveckling kan samverka och jobba effektivt tillsammans. Ett mål är att skapa kunskap och förståelse för olika kravroller samt deras uppgifter och resultat. Vilka hinder kan det finnas, och hur kan vi som utvecklare bidra till att överbrygga dem?

Kerstin Blom

Kerstin Blom jobbar som senior­konsult samt är en av ägarna på KravXperts. KravXperts brinner för krav­arbetet och ser det som sin uppgift att fånga verksam­hetens verkliga behov och krav på IT-system. KravXperts vision är att alltid lämna ett avtryck hos sina kunder, att alltid lämna efter kunskaper som kunderna har användning för i sitt fortsatta arbete.
Kerstin har arbetat som mentor, utvecklare av krav­processer, kravledare och mycket mer. En av Kerstins absoluta spets­kompetenser är att vara workshop­ledare och hon har även skrivit en bok i ämnet.

Loggan för KravXperts

Tider

Torsdagen 2016‑06‑09

Frukost serveras kl. 8.00-8.45
Step Up kl. 9.00-12.00
Lunch klockan 12

Frukost och lunch tackar man ja eller nej till i samband med anmälan.

Plats

Vi håller till på Mejslas kontor på Sveavägen 76 nära T-bana Rådmansgatan i Stockholm.

Pris: Gratis

Det kostar ingenting att komma på vår Step Up. Mejsla och KravXperts bjuder på både presentation och mat.

Anmälan

(Det går inte längre att anmäla sig till denna aktivitet.)

Kontaktperson: Karl Dickson


Känner du någon mer som skulle vara intresserad av kompetens­utveckling tillsammans med oss på Mejsla? Tipsa då om vår kompetenssida.