Inbjudan till vässardag 2021-01-21

Vi på Mejsla träffas på vässardagar var tredje vecka. Det är en del av vårt kompetensutvecklingsprogram, och ofta bjuder vi även in externa. Under våren 2021 träffas vi på distans via Google Meet.

Agenda

Lars Westergren

 

 

Fredrik Fornwall

 

Introduktion till Jupyter Notebooks och Python

Inom Machine Learning och Data Science är Python ett populärt språk, och Jupyter Notebooks ett väldigt vanligt verktyg. Fredrik och Lars kommer att gå igenom grunderna i hur du kommer igång och blir produktiv med dem, samt en översikt över hur du bäst får till en miljö för Machine Learning och de vanligaste verktygen som exempelvis NumPy och Pandas.

Presentationen är helt fristående och kräver inga förkunskaper utom grundläggande programmeringskunskaper, men är extra intressant för de som funderar på att vara med på Mejslas studiecirkel om Machine Learning med FastAI som kommer att dra igång under våren.

Förberedelser

Inga förberedelser behövs till denna vässardag.

Tider

Torsdagen 2021-01-21 kl. 8.00-11.00

För att vi ska slippa avbrott under presentationen är det bra om alla ansluter till mötet en stund före klockan 8.00.

 

Pris: Gratis

Det kostar ingenting att vara med på vår vässardag.

Anmälan

Anmäl dig till kompetens@mejsla.se och ange namn, mobilnummer och gärna också vilket företag du jobbar på så skickar vi dig en länk till Google Meet.

Vi uppskattar om vi har alla anmälningar senast vid lunch onsdagen 2021-01-20.

Kontaktperson: Fredrik Fornwall


Känner du någon mer som skulle vara intresserad av kompetensutveckling tillsammans med oss på Mejsla? Tipsa då om vår kompetenssida.